Warning: A non-numeric value encountered in /home/vanvarik/domains/vanvarik.nl/public_html/modules/content/frontend.php on line 194
Bedrijf - Autobedrijf van Varik

Zevenkoppig team

Aan het roer van Autobedrijf Van Varik staan de broers Henk en Klaas van Varik. Zij namen het bedrijf over van hun vader Andries die in 1956 aan het Woerdense Rietveld begon.


Het team bestaat verder uit vier monteurs, schadeherstellers en spuiters en een  administratieve medewerkster. Het zevenkoppig team werkt nauw samen in een informele sfeer. Korte lijnen tussen de verschillende disciplines zorgen voor overzicht binnen het bedrijf.


Voor alle medewerkers geldt dat het belang van de klant en de auto bovenaan staat.

 

 

ALGEMEEN

Veelzijdig

Van Varik is een universeel en veelzijdig autobedrijf. Alle merken en soorten auto’s en bedrijfswagens ondergaan een APK keuring, reparaties en uiteraard onderhoud. De monteurs hebben beschikking over de nieuwste apparatuur en hebben een brede kennis.
Daarnaast worden aan Rietveld ook regelmatig nieuwe auto’s afgeleverd die klanten via Van Varik hebben besteld. Omdat ze vertrouwen hebben in het team en graag ook voor en met hun nieuwe bolide op hun ‘eigen’ adres willen blijven.